Cautare

1372 de rezultate pentru "maria simion" (5.06 secunde)
Asa scria sfantul Maximilian Maria Kolbe intr-una din ultimile sale scrisori. ... Lumanari, cantece, rugaciuni si buchete dadeau un chip luminos evlaviei noastre fata de Preasfanta Fecioara Maria, care ne aparea atunci ca Regina primaverii, primavara naturii si primavara sufletelor.
Credinciosii ortodocsi si catolici sarbatoresc luni 25 martie 2019 Buna Vestire, amintind de ziua in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria ca a fost aleasa sa devina Mama lui Isus Christos.
Santamaria Mare, sarbatoarea care marcheaza sfarsitul verii Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la toamna si este, totodata, Ziua Marinei, Sfanta Maria fiind ocrotitoarea marinarilor.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza. ... Maria Dorobantu, prezenta la Congresul de Nefrologie, care se incheie sambata, la Sibiu, conform Agerpres.
"Vi-o prezint pe Maria! ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
MATEI ALEXANDRU) Oana-Maria Bogdan, membra in conducerea centrala a PLUS si despre care Dacian Ciolos sustine ca este roata motrice din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desfiintarea proprietatii private si renuntarea la viata de cuplu in favoarea traiului in grup.
Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export.
Are multi nepoti si ori de cate ori poate, isi petrece timpul cu acestia. Iubita lui Razvan Simion a facut publica o imagine, in care apare alaturi de unul dintre nepotei.
Astfel, studiul de fezabilitate pentru executarea lucrarilor la cladirea Centrului de Plasament numarul 5 “Simion MehedintI” si rectificarea bugetului judetului si a bugetului propriu al CJ au fost singurele proiecte aflate in mapa consilierilor.
Alegerile pentru Primaria Ghindaresti vor avea loc pe data de 4 februarie, iar Alianta PNL-PD si-a lansat duminica, 21 ianuarie a.c., candidatul, in persoana lui Vasile Simion.
De mentionat este faptul ca declaratia ulterioara a consilierului Stefan Simion a complicat si mai mult lucrurile intrucat a dat nastere la mai multe interpretari.
Locul consilierului "infidel" va fi ocupat de Ion Simion care este si postasul comunei. ... In locul lui va veni cine este urmatorul pe lista adica Ion Simion postasul comunei" a mai spus primarul.
Simion Barnutiu, a fost scos la inchiriat. ... Simion Barnutiu, nr. 15, conform CF nr. 68746 a localitatii Oradea. Pretul a fost fixat la 3,95 milioane USD (fara TVA).
Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
I), Oana Ruse (vioara II), Anca Pavel (viola), Corina Ciuplea (violoncel), Bogdan Draniceanu (contrabass), Marcela Onofrei (oboi), Mihai Pintenaru (clarinet), Dorinel Vasile (pian), Ionut Draniceanu (chitara), Lucian Simion (percutie).
Nu inteleg de ce domnul Simion spune ca vrea sa discute cu domnul Dacian Ciolos si nu vad cu ce l-ar ajuta sa discute cu domnia sa.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
Co-presedintele AUR, George Simion, a declarat, luni, ca mai multi parlamentari le-au cerut deputatilor AUR din Basarabia sa le faca rost de medicamentul Arbidol, tratament anti-COVID care nu este autorizat pe piata din Romania.
George Simion, ironii la adresa colegilor: "Se duc in Dubai de Craciun pe banii romanilor"
Geroge Simion e in fata usii Palatului Victoria si incearca sa intre in sediul executivului. Liderul AUR cere sa nu fie votat certificatul verde in Parlament.
google-analytics.com